Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736608906

Amistoso (Int.) 736608906 Información oficial sobre el partido 736608906 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 2 - 0 Slavoj Český Těšín Alineación oficial del equipo 'Slavoj Český Těšín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 3 - 0 Slavoj Český Těšín Alineación oficial del equipo 'Slavoj Český Těšín' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico carraixetella

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Artur Leier, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ac se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 73.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Reko Tunturivuori va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gilberto Ipinza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Salim Smaili del ac ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gilberto Ipinza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francisco Ruibarbo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ac va ser a punt de marcar al minut 81, quan el seu jugador Nasser Boina va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Gilberto Ipinza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Rudolf Tremser va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Reko Tunturivuori. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Slavoj Český Těšín

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Michal Mikulášek que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Ronny Broucke va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 32, però no s'esperava que en Reko Tunturivuori, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El Slavoj va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jouko Nortamo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Slavoj va estar a punt de marcar quan Harry Mina va fer una passada impressionant a Oldřich Endrych, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.