Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736606762

Amistoso (RC) 736606762 Información oficial sobre el partido 736606762 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Los moñigas Alineación oficial del equipo 'Los moñigas' en el partido 4 - 1 Nothingan Miedo :) Alineación oficial del equipo 'Nothingan Miedo :)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los moñigas Alineación oficial del equipo 'Los moñigas' en el partido 1 - 0 Nothingan Miedo :) Alineación oficial del equipo 'Nothingan Miedo :)' en el partido
Tiene bastante suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los moñigas

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Şansal Çelik estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José María Fontanet, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En José María Fontanet va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Şansal Çelik, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de moñigas José García Carrión no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alibiades Ratón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de moñigas, Şansal Çelik, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Armando Ferrín de moñigas va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Diego Garoni va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

Nothingan Miedo :)

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Nothingan sortien al contraatac. La falta llançada per Fortià Barrachina va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 43, el Nothingan estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Paco Bombarely va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Nothingan van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Ildefons Ardit va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ildefons Ardit de Nothingan es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nothingan, Ildefons Ardit, col·locà la pilota just a les mans d'en Laro Franca. El marcador: 1 - 0.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): A en Kornelius Mathiuet de Nothingan li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Laro Franca posant el 2 - 1 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tanju Fanieros de Nothingan va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.