Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736606581

Amistoso (Int., RC) 736606581 Información oficial sobre el partido 736606581 en Hattrick

17.07.2024 02:30:00

Polillas TJ Alineación oficial del equipo 'Polillas TJ' en el partido 6 - 1 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Polillas TJ Alineación oficial del equipo 'Polillas TJ' en el partido 5 - 0 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polillas TJ

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Václav Pěnčík al minut 11, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Polillas i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Václav Pěnčík va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Václav Pěnčík va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 29 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Polillas va aconseguir el 4 - 0 quan Fabrizio 'Conejo' Arensberg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Polillas va augmentar la diferència quan 趙 (Zhao) 發陽 (Fayang) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Polillas va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Buassi Atten, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bohumír Švestka de Polillas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Simeó Bonastre al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Václav Pěnčík va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Beven de Polillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lakers de Huitar F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Frano Babac no va poder aturar Sorin-Ştefan Ceangă de Lakers, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 66 el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Lakers, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sorin-Ştefan Ceangă va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.