Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736606458

Amistoso (Int.) 736606458 Información oficial sobre el partido 736606458 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido 3 - 0 Cigarette Filters Alineación oficial del equipo 'Cigarette Filters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido 5 - 0 Cigarette Filters Alineación oficial del equipo 'Cigarette Filters' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer Ibarra

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Felipe Andrés Jiménez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ibarra es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Felipe Andrés Jiménez de Ibarra va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adolfo Martínez Arús arribés a peus de David Samsó, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ibarra el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Felipe Andrés Jiménez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ibarra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Aimar Oihanburu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adolfo Martínez Arús va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tomás Ricart va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adolfo Martínez Arús va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Aimar Oihanburu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stefan Ivarsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Adolfo Martínez Arús de Ibarra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cigarette Filters

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Cigarette van sortir al contraatac al minut 28, però Sandi Cvijanović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Cigarette va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 81 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cigarette, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Vladislav Đurđević va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.