Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736606431

Amistoso (Int., RC) 736606431 Información oficial sobre el partido 736606431 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 4 - 0 Benfica e Aarwangen Alineación oficial del equipo 'Benfica e Aarwangen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 6 - 0 Benfica e Aarwangen Alineación oficial del equipo 'Benfica e Aarwangen' en el partido
Tiene mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gervais Steelandt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Als 22 minuts de joc, els nois de Arbusto van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Saúl Melida augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Adrián Lila Zurita va incrementar l'avantatge de Arbusto amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrián Lila Zurita, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Arbusto.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Arbusto Juan Raúl Alejos quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Manuel Berciano l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 63, tothom va saber perquè en Jorge Manuel Berciano era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Jorge Manuel Berciano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pietro Heine va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Jorge Manuel Berciano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Max Krallinger de Arbusto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 王 (Wang) 勇智 (Yongzhi) de Arbusto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Benfica e Aarwangen