Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736606254

Amistoso (Int.) 736606254 Información oficial sobre el partido 736606254 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Mostoles URJC Alineación oficial del equipo 'Mostoles URJC' en el partido 2 - 2 Panteras Rio Tinto Alineación oficial del equipo 'Panteras Rio Tinto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mostoles URJC Alineación oficial del equipo 'Mostoles URJC' en el partido 2 - 0 Panteras Rio Tinto Alineación oficial del equipo 'Panteras Rio Tinto' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoles URJC

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 32 l'àrbitre va xiular un penal transformat per 郑 (Zheng) 其洋 (Qiyang). Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Marcos Casaprín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Mostoles.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jonah Florian va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Marcos Casaprín una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Florêncio Coelho va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 郑 (Zheng) 其洋 (Qiyang) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Mostoles ho intentava per la dreta per mitjà de Marcos Casaprín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 56 podia haver acabat en gol, però Florêncio Coelho va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jusèp Loís Tapiolas de Mostoles va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Francisco Javier Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mostoles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Panteras Rio Tinto

Goles Goles

  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): En Nuno Sales va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 160 Minuto 82 (Gol de falta): Panteras, al minut 82, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Nuno Sales.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alen Dulić de Panteras es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.