Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736603543

Amistoso (RC) 736603543 Información oficial sobre el partido 736603543 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 4 - 6 3 Huevos Alineación oficial del equipo '3 Huevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 4 - 1 3 Huevos Alineación oficial del equipo '3 Huevos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c MegaDragons

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): MegaDragons va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Romeo Linelli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Mauro Espinosa de MegaDragons va demostrar les seves habilitats al minut 34 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Ferran Bolet es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): MegaDragons va reduir el marcador al minut 87 a 4 - 6 quan Felipe Mata Blanco va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Eztebe Itola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MegaDragons.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Xamín Mantas no va entrar per centímetres.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 80 amb una falta ben llançada per en Ferran Bolet, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

3 Huevos

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Als 18 minuts de partit, Jan Delàs de Huevos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Huevos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Vitaut Mackevich.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, Adolfo Andreu va superar per velocitat Romeo Linelli per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Adolfo Andreu de Huevos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Huevos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Richard Vande Voorde aconseguint el 2 - 5.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Vitaut Mackevich va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 3 - 6 per a Huevos.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel Macías es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Roses Ferrer de Huevos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rivelino Cardoso de Huevos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.