Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736603520

Amistoso (Int.) 736603520 Información oficial sobre el partido 736603520 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 0 - 1 Watson Boys Alineación oficial del equipo 'Watson Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 0 - 1 Watson Boys Alineación oficial del equipo 'Watson Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santijera Team

Goles Goles

  • 109 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Manuel Romero Velasco després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Watson Patrick Strand, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Danni Karlslund va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dimitar Dashev va fer al minut 88 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Yves Mewissen, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santijera, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Matias Oprişanu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Romero Velasco de Santijera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yves Mewissen de Santijera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matias Oprişanu de Santijera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Watson Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Watson va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hans Houmøller, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Flemming Conrad, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Watson va quedar sense poder incrementar el seu marcador.