Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736603353

Amistoso (Int., RC) 736603353 Información oficial sobre el partido 736603353 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

A Ver Ho Alineación oficial del equipo 'A Ver Ho' en el partido 7 - 4 The Leopards of Invention Alineación oficial del equipo 'The Leopards of Invention' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
A Ver Ho Alineación oficial del equipo 'A Ver Ho' en el partido 9 - 1 The Leopards of Invention Alineación oficial del equipo 'The Leopards of Invention' en el partido
Tiene mala suerte 9.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Ver Ho

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Passat el minut 18 de joc, Mahamoud Youssouf facilitava les coses al Ver amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Joni Mämmi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Una falta al minut 69 va proporcionar un lliure directe al Ver. Selçuk Öz va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 3.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Fabrizio Innocenti va donar a Ver un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 120 Minuto 96 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 96, indicava inequívocament que en Selçuk Öz va saber trobar la xarxa rival. Ver desfeia l'equilibri: 5 a 4.
  • 132 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Al minut 99, Ver va aconseguir el 6 - 4 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ricklef Rabatte, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 100 (Gol de penalti): Ver va obtenir un penal al minut 100, que va llançar a la perfecció Selçuk Öz. 7 - 4 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dominik Bojić va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Frédéric Janvier del Ver ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Ricklef Rabatte va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Mahamoud Youssouf arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ver va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricklef Rabatte en un 1 contra 1 amb el porter Darryl Law, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 92 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Vázquez Ochoa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Olaso havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

The Leopards of Invention

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Invention va ser finalitzada des de l'esquerra per Kevin O'Loughlin al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alan Henderson de Invention va fer un bon esprint per escapar-se de Frédéric Janvier i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alan Rolands va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fabrizio Innocenti no va poder aturar Kenneth Young de Invention, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 84 el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Invention que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Grant Yeoman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.