Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736602816

Amistoso (Int.) 736602816 Información oficial sobre el partido 736602816 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

VeRsoS de TornillO Alineación oficial del equipo 'VeRsoS de TornillO' en el partido 1 - 4 Asta Taverne Alineación oficial del equipo 'Asta Taverne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VeRsoS de TornillO Alineación oficial del equipo 'VeRsoS de TornillO' en el partido 1 - 2 Asta Taverne Alineación oficial del equipo 'Asta Taverne' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VeRsoS de TornillO

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Josep Goig, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Versos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 83 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Bahaeddine Soriano era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 83. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelhaye Slimani.

Asta Taverne

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Minalgas Krauleidys va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andrew Lettsome va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Taverne, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Giorgio Cunto va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Taverne l'avantatge per 1 - 4. Renato Siso en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Taverne, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Guillermo Narbaitzar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Giorgio Cunto de Taverne, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guillermo Narbaitzar va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 86. En Gian Maria Fiscina va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 24 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Mousa Hamza va ajudar molt al Taverne. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.