Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736602787

Amistoso (Int.) 736602787 Información oficial sobre el partido 736602787 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

UE Banyeres Alineación oficial del equipo 'UE Banyeres' en el partido 0 - 1 Barry Town United FC Alineación oficial del equipo 'Barry Town United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UE Banyeres Alineación oficial del equipo 'UE Banyeres' en el partido 1 - 3 Barry Town United FC Alineación oficial del equipo 'Barry Town United FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,8 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Banyeres

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): Banyeres van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 9 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Joan Carles Solé no va ser gens encertat.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Esteve Suau del Banyeres ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Vandelvira va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Gethin Sheldon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el Banyeres va posar setge sobre la defensa central visitant però en Esteve Suau no va estar gens encertat.

Barry Town United FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Bert-Jan de la Bretoniere va posar els visitants United per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gethin Sheldon de United va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Nick Jarvis al minut 8 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Nick Jarvis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cándido Gudiña, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): United van sortir al contraatac al minut 74, però Bert-Jan de la Bretoniere va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Nick Jarvis de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.