Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736601507

Amistoso (Int., RC) 736601507 Información oficial sobre el partido 736601507 en Hattrick

16.07.2024 18:25:00

HA Treter 09 Alineación oficial del equipo 'HA Treter 09' en el partido 4 - 0 Real Yery CF Alineación oficial del equipo 'Real Yery CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HA Treter 09 Alineación oficial del equipo 'HA Treter 09' en el partido 5 - 0 Real Yery CF Alineación oficial del equipo 'Real Yery CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HA Treter 09

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francesco Petrozzi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Treter se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Treter va aconseguir el 2 - 0 quan Marco Harrison va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sammy Horn es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Helmfried Habekus de Treter va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Francesco Petrozzi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Yakup Berke gairebé va marcar per a Treter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Andamio Apollonia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Real Yery CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Miguel Tío va estar a punt de posar per davant a Real amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Slavoj Šodek va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Daniel Carey va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Belmiro Cerón de Real va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Manuel Cazos es va posar al mig i ho va espatllar tot.