Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736599842

Amistoso (Int., RC) 736599842 Información oficial sobre el partido 736599842 en Hattrick

16.07.2024 18:25:00

Royal Blue Bavaria Alineación oficial del equipo 'Royal Blue Bavaria' en el partido 3 - 5 Valencia 1990 Alineación oficial del equipo 'Valencia 1990' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Royal Blue Bavaria Alineación oficial del equipo 'Royal Blue Bavaria' en el partido 2 - 5 Valencia 1990 Alineación oficial del equipo 'Valencia 1990' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Blue Bavaria

Goles Goles

  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Bavaria una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kord Bulkin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 83.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Gianpaolo Caprara. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 114 Minuto 96 (Gol de penalti): Al minut 96, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Gianpaolo Caprara no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bavaria la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Herbert Kudlimay va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fritz Grimmeisen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Samuel Eiginger de Bavaria va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kord Bulkin que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 200 Minuto 111 (Ocasión de falta): Gianpaolo Caprara va xutar una falta al minut 111 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luca Lorber de Bavaria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valencia 1990

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cornelius Bechstein es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 90 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Lothar Knuth marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 115 Minuto 95 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Aatef El Sharif era molt més ràpid que el defensa Georg Magerl. Al minut 95, el jugador de Valencia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 3.
  • 174 Minuto 99 (Gol de penalti): Thimo Wilhelmsburg va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 99 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 184 Minuto 106 (Gol de penalti): Valencia va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 3 - 5, quan Thimo Wilhelmsburg va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 12 (Ocasión evento especial): Santiago Zubillaga va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 12, però no s'esperava que en Karsten Lippa, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.