Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736599817

Amistoso (Int., RC) 736599817 Información oficial sobre el partido 736599817 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 0 - 2 FC Valaquenta Alineación oficial del equipo 'FC Valaquenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 1 - 2 FC Valaquenta Alineación oficial del equipo 'FC Valaquenta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeToso y TePandemio

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Álvaro Churruca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Mateos no va ser aprofitada per en Álvaro Churruca que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tepandemio, l'equip va recuperar la pilota al minut 100 i va contraatacar. En Álvaro Churruca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Mateos de Tepandemio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Santizo de Tepandemio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Valaquenta

Goles Goles

  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): Amb 102 minuts jugats, Alfred Nielsen de Valaquenta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104, un xut de Alfred Nielsen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Pietro Antonio Catallo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mik Moulin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Valaquenta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Siruela va desviar el xut final de Pietro Antonio Catallo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Evert-Jan Buitenhuis va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Víctor Siruela, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Alfred Nielsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Evert-Jan Buitenhuis va ridiculitzar a en David Arxé amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Alfred Nielsen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gunner Vinther ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.