Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736599795

Amistoso (Int., RC) 736599795 Información oficial sobre el partido 736599795 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido 6 - 3 IFK Drax 2 Alineación oficial del equipo 'IFK Drax 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido 3 - 0 IFK Drax 2 Alineación oficial del equipo 'IFK Drax 2' en el partido
Tiene bastante suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winter Angels

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Winter equilibrava la balança al minut 32. En Randolf Ukrow, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 187 Minuto 68 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Winter va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Ralph Heihal en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 3.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fernando Elizaycine va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 69.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 92 gràcies a la jugada de Randolf Ukrow, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 97 (Gol de penalti): Winter va obtenir un penal al minut 97, que va llançar a la perfecció Maksim Korotyshev. 5 - 3 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 101 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 101 minuts, el tirador de faltes del Winter va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernando Elizaycine, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): El Winter se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 38, en Bastian Frankenheim va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Maksim Korotyshev no s'ho podia creure.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Winter tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Herbert Wolfram ho va intentar al minut 75 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

IFK Drax 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Drax Povl Klokmose va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Prasad Teja va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Drax augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ctibor Tabačik es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ondřej Šíbl va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Drax va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Prasad Teja va quedar-se sol davant el porter Joan Jesús Deixona, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 95 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alan Halling, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.