Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736599770

Amistoso (Int.) 736599770 Información oficial sobre el partido 736599770 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

MLG Alineación oficial del equipo 'MLG' en el partido 2 - 1 Israel4EVER Alineación oficial del equipo 'Israel4EVER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MLG Alineación oficial del equipo 'MLG' en el partido 1 - 1 Israel4EVER Alineación oficial del equipo 'Israel4EVER' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLG

Goles Goles

  • 122 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MLG contenien la respiració mentre en Pablo Arnalich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Kelaja Brubacher va donar a MLG un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexandru Berdan va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Pablo Arnalich del MLG ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MLG sortien al contraatac. La falta llançada per Stanisław Kantorowski va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stanisław Kantorowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Adnan Rateb va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Majarón Torres Calderón de MLG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eñaut Landaguti de MLG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Israel4EVER

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): En Yehuda Goldenberg va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Răzvan-Mihai Gima la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Israel4EVER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdou Dori va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdou Dori de Israel4EVER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.