Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736599427

Amistoso 736599427 Información oficial sobre el partido 736599427 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

mprunning Alineación oficial del equipo 'mprunning' en el partido 0 - 3 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mprunning Alineación oficial del equipo 'mprunning' en el partido 0 - 1 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mprunning

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Aljoscha Zwehl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mprunning, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Aljoscha Zwehl va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El mprunning va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Luki Ofrenzo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baudelaire Oulaï de mprunning la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AD.AQUALATA

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a AD.AQUALATA prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en András Hajós.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Adonis Liouras va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): AD.AQUALATA va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 90, quan Sinan Lushi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Adonis Liouras al minut 31.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Paulo Walt va entorpir al marcador d'en Yuri Chiavassa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gianfranco Ramones, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.