Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736599078

Amistoso (Int.) 736599078 Información oficial sobre el partido 736599078 en Hattrick

17.07.2024 17:15:00

Banne Buiksloot FC Alineación oficial del equipo 'Banne Buiksloot FC' en el partido 3 - 0 Ankle Breakerz Alineación oficial del equipo 'Ankle Breakerz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Banne Buiksloot FC Alineación oficial del equipo 'Banne Buiksloot FC' en el partido 3 - 0 Ankle Breakerz Alineación oficial del equipo 'Ankle Breakerz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banne Buiksloot FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Buiksloot va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 49 Andrea Giacomini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Buiksloot a 2 - 0. Marek Knysak va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Mithat Irak va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Buiksloot a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paolo 'Mal' Pini va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 208 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gordon Himpel va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 5. En Marek Knysak va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Norbert Telesiński quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Buiksloot va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marek Knysak va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josu Xabier Egamendia.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Paolo 'Mal' Pini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Buiksloot se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Carlo Maria Del Din va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Juan Mario Soto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Ankle Breakerz

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Benito Sánchez va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Chico Raposo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.