Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736598475

Amistoso (Int.) 736598475 Información oficial sobre el partido 736598475 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Flanagan Town Alineación oficial del equipo 'Flanagan Town' en el partido 4 - 2 Club Xelaju MC Alineación oficial del equipo 'Club Xelaju MC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Flanagan Town Alineación oficial del equipo 'Flanagan Town' en el partido 7 - 0 Club Xelaju MC Alineación oficial del equipo 'Club Xelaju MC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flanagan Town

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jesús Arbonés de Flanagan va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jorge Sáiz López de Flanagan aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador Isidre Orcau de Flanagan, després de 67 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Flanagan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Cano des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Cano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Flanagan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Isidre Orcau en un 1 contra 1 amb el porter Wilhelm Reisch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torsten Rothemund de Flanagan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Xelaju MC

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Felix Tobias Schröderich va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 160 Minuto 60 (Gol de falta): Al minut 60 del partit, Felix Tobias Schröderich va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.