Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736598231

Amistoso (Int.) 736598231 Información oficial sobre el partido 736598231 en Hattrick

16.07.2024 18:30:00

Team Tuzak Alineación oficial del equipo 'Team Tuzak' en el partido 2 - 1 Escaleritas FC 02 Alineación oficial del equipo 'Escaleritas FC 02' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Tuzak Alineación oficial del equipo 'Team Tuzak' en el partido 1 - 2 Escaleritas FC 02 Alineación oficial del equipo 'Escaleritas FC 02' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Tuzak

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tuzak una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bruno Warta, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 69.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Tuzak va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 72 Hendrik Schuerer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bruno Warta va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hermann Zeithammel hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hermann Zeithammel de Tuzak es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

Escaleritas FC 02

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de Escaleritas Marc Catalunya va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Yasser Bouzidani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Escaleritas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Doroteu Arnoso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lolo Salares, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lolo Salares va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Doroteu Arnoso va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Escaleritas va estar a punt d'empatar al 90 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lolo Salares que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.