Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736597830

Amistoso (Int.) 736597830 Información oficial sobre el partido 736597830 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 4 - 2 royal gisboys fc Alineación oficial del equipo 'royal gisboys fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 1 - 1 royal gisboys fc Alineación oficial del equipo 'royal gisboys fc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,9 % 57,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Darien va posar-se per davant 1 - 0 al minut 6, quan Rodrigo Deira va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Vitomir Krušvar de Darien va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Darien va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Toni Montull, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ricard Miquel Matamala que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Vitomir Krušvar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Ricard Miquel Matamala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rodrigo Deira, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

royal gisboys fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Ðorđe Međedović va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Mauricio Lara va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per boykes en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 11 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Paul Daemen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 31 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en George Goşa amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Osol Samdan la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de boykes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del boykes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Paul Daemen no va poder controlar.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): boykes va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.