Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736597549

Amistoso (Int., RC) 736597549 Información oficial sobre el partido 736597549 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 4 - 6 Holmgreen BK Alineación oficial del equipo 'Holmgreen BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 5 - 4 Holmgreen BK Alineación oficial del equipo 'Holmgreen BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,1 % 31,2 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AupaGeta

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Javier Moreno Torres va donar a AupaGeta un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el AupaGeta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Óscar Mila, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de AupaGeta al minut 43, que va llançar ajustat al pal en Ralf-Arno Thieme. 3 - 0 pels locals.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Al minut 96 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ramon Sust ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, AupaGeta es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): AupaGeta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Marzooq Bin Hilal Al-Muslimani va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Higinio Moreno-Calvo gairebé va marcar per a AupaGeta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): José Luis Porta va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 39, però no s'esperava que en Manuel Ortiz, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Holmgreen BK

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Holmgreen seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, Sebastián Verges va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Manuel Ortiz va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Holmgreen va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 79.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Serge Martin Emmanue Nounkeu va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 87.
  • 161 Minuto 100 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 100 minuts Rune De Hont va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.
  • 171 Minuto 114 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 114, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduard Serrat es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.
  • 183 Minuto 116 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 116, Holmgreen va augmentar el seu avantatge a 4 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eduard Serrat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gervazas Šulskis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Heliodoro Bravo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roar Suwanprasit de Holmgreen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.