Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736597335

Amistoso (Int., RC) 736597335 Información oficial sobre el partido 736597335 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 4 - 2 San Edi San Alineación oficial del equipo 'San Edi San' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 7 - 1 San Edi San Alineación oficial del equipo 'San Edi San' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. La Resaka

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Resaka contenien la respiració mentre en Ezio Panattoni s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Resaka va augmentar la diferència quan Yanko Ivanov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Norbert Clausthaler, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Resaka.
  • 135 Minuto 70 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Norbert Clausthaler va demostrar la seva experiència quan al minut 70 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kristófer Tinnason va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gersinio de Palm va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

San Edi San

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del San va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eliseo Muñiz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): San va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Salvador Montes de Oca.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Dusay quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): San va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Salvador Montes de Oca es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en José Luis Pech ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): San va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 90, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antonio Umpanera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Pech de San es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.