Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736596926

Amistoso (Int., RC) 736596926 Información oficial sobre el partido 736596926 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Muiños C.F. Alineación oficial del equipo 'Muiños C.F.' en el partido 1 - 4 Royal Stonecutters Football Club Alineación oficial del equipo 'Royal Stonecutters Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Muiños C.F. Alineación oficial del equipo 'Muiños C.F.' en el partido 0 - 1 Royal Stonecutters Football Club Alineación oficial del equipo 'Royal Stonecutters Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muiños C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, David Oriol va pentinar un córner cap al segon pal que Rafa Ibañez Aedo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Muiños van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Yar Mohammad Peiravani no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Riaza estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Saïfeddine Diouri, als 79 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 109 (Ocasión de contra por la izquierda): Muiños van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 109, però el xut de José Riaza des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Ibañez Aedo de Muiños es va emportar una amonestació al minut 100 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Muiños, José Riaza, col·locà la pilota just a les mans d'en Marcial Armuño. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, David Oriol va xutar fora per a Muiños, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Muiños Saïfeddine Diouri, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcial Armuño. El marcador continuava 1 - 3.

Royal Stonecutters Football Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 65 (Gol de penalti): RSFC va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Wolfgang De Keersmaeker va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Solwazi Mukansi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juho Suihkonen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Muiños. La jugada d'estratègia del RSFC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Solwazi Mukansi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Juho Suihkonen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a RSFC.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Wolfgang De Keersmaeker va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de RSFC Esbern Gregersen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jordi Gallo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 4.