Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736596288

Amistoso (Int.) 736596288 Información oficial sobre el partido 736596288 en Hattrick

17.07.2024 08:00:00

Peker FK Alineación oficial del equipo 'Peker FK' en el partido 3 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Peker FK Alineación oficial del equipo 'Peker FK' en el partido 3 - 5 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peker FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Ozan Emrah Arıcan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Peker.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Juan Bautista Bardach va incrementar l'avantatge de Peker amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Passat el minut 86 de joc, Juan Bautista Bardach facilitava les coses al Peker amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santiago Basalo al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ozan Emrah Arıcan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Juan Bautista Bardach es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Peker sortien al contraatac. La falta llançada per Alex-Răzvan Aştilean va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Herve Martín de Peker es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Bautista Bardach.

U. E. Calders

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats de Calders van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rafael López va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 54 minuts Kalle Valaja va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Calders va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 56. Florin Vasile va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Florin Vasile al minut 12 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Calders creava perill des de la dreta al minut 52, però en Serhan Öndüç, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Genís Perales desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Calders va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Marc López va quedar-se sol davant el porter Serhan Öndüç, però aquest va poder aturar el xut.