Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736596267

Amistoso (Int.) 736596267 Información oficial sobre el partido 736596267 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

F.C. Fernudama Alineación oficial del equipo 'F.C. Fernudama' en el partido 1 - 3 fcmops Alineación oficial del equipo 'fcmops' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Fernudama Alineación oficial del equipo 'F.C. Fernudama' en el partido 1 - 0 fcmops Alineación oficial del equipo 'fcmops' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Fernudama

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Jean-Éric Dupeyron es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gavino Bertè de Fernudama es va guanyar la targeta groga merescudament.

fcmops

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Mattias Langeln va posar els visitants fcmops per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de fcmops eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 20, Felix Tobias Ludwigsfelde va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Björn Karama de fcmops va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.