Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736596192

Amistoso (Int., RC) 736596192 Información oficial sobre el partido 736596192 en Hattrick

16.07.2024 19:20:00

Atlètico Ioni Alineación oficial del equipo 'Atlètico Ioni' en el partido 4 - 0 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètico Ioni Alineación oficial del equipo 'Atlètico Ioni' en el partido 2 - 1 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,3 % 17,2 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètico Ioni

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nazario Baldassa de Ioni aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ioni va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Umberto Lonfernini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Ioni va aconseguir el 3 - 0 quan Loris Tavernelli va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Fabio Bellini va augmentar l'avantatge de Ioni a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Ioni ho intentava per la dreta per mitjà de Roman Durnig, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Attilio Passantini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Burgalia Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en César Bastardas va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.