Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736595745

Amistoso (Int., RC) 736595745 Información oficial sobre el partido 736595745 en Hattrick

17.07.2024 19:20:00

FC Tučka Alineación oficial del equipo 'FC Tučka' en el partido 1 - 3 In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Tučka Alineación oficial del equipo 'FC Tučka' en el partido 2 - 0 In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tučka

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Peer-Augustin Kühnler, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Seun Balewa del Tucka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Matteo Paceschi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ralfas Kampas va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Miguel Gaitán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Jan Novák quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Matteo Paceschi hauria d'haver estat gol al minut 63 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Tucka enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Novák de Tucka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

In.civiles

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Manolo Decia de In.civiles va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 76 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Guillermo Gallardo al minut 76 va permetre a In.civiles prendre avantatge per 1 - 2.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): In.civiles va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kouakou Campbell, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ermenter Trems que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): In.civiles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Guillermo Gallardo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Vega Olmos de In.civiles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.