Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736595688

Amistoso (Int., RC) 736595688 Información oficial sobre el partido 736595688 en Hattrick

17.07.2024 18:05:00

Ostrów Lubelski Alineación oficial del equipo 'Ostrów Lubelski' en el partido 4 - 5 Team La Elite Alineación oficial del equipo 'Team La Elite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ostrów Lubelski Alineación oficial del equipo 'Ostrów Lubelski' en el partido 2 - 1 Team La Elite Alineación oficial del equipo 'Team La Elite' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,5 % 19,5 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ostrów Lubelski

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Bolesław Ciemny, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Ostrów Lub es posava per davant!
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ostrów Lub va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bolesław Ciemny des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ostrów Lub va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valentin Grünbichler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Radosław Ryś va augmentar l'avantatge de Ostrów Lub a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Diego Vargas va enviar un xut des de 40 metres al minut 40, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ryszard Kreczmański, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, Radosław Ryś gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mieczysław Pecold de Ostrów Lub amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Radosław Ryś es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Team La Elite

Goles Goles

  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Gervásio Gomes estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. José Holguín Garralón va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 57.
  • 154 Minuto 62 (Gol de penalti): Elite va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Biel Algilaga.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Elite van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 63 quan Jordi Tarabal sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): José Holguín Garralón va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 81.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): Elite agafava avantatge al minut 90 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vicenç Trepat amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gervásio Gomes va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Ángel Ramos Pemán de Elite es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Diego Costantino de Elite va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.