Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736594934

Amistoso (Int., RC) 736594934 Información oficial sobre el partido 736594934 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

lunys Alineación oficial del equipo 'lunys' en el partido 3 - 4 Avanti Chichi Perros Alineación oficial del equipo 'Avanti Chichi Perros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lunys Alineación oficial del equipo 'lunys' en el partido 2 - 1 Avanti Chichi Perros Alineación oficial del equipo 'Avanti Chichi Perros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lunys

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Marcos Ortiz igualava per lunys en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del lunys van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jesús Cartella va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Simone Giuliano va augmentar l'avantatge de lunys a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Elias Agirrelezeaga va entorpir al marcador d'en Jacinto Terán per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): lunys va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Segovia en un 1 contra 1 amb el porter René Yujra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Arsèni Caballol va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Avanti Chichi Perros

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Avanti Ignacio Lopez García va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Tomás Alcócer va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Avanti, al minut 61. El marcador va canviar a 3 - 2.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Fabricio Rubin de Celis que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb 79 minuts jugats, Stênio Porcelani de Avanti va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Stênio Porcelani va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Avanti sortien al contraatac. La falta llançada per Stênio Porcelani va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Avanti va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Ignacio Lopez García va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aslan Sakhaei de Avanti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.