Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736594167

Amistoso 736594167 Información oficial sobre el partido 736594167 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

tytylers Alineación oficial del equipo 'tytylers' en el partido 2 - 2 Marc Team Alineación oficial del equipo 'Marc Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tytylers Alineación oficial del equipo 'tytylers' en el partido 1 - 2 Marc Team Alineación oficial del equipo 'Marc Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tytylers

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Ixai Mindibil va donar a tytylers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joanot Suils es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vicent Rocaginé va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Geppino Nervo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Antonio Scalise, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Joanot Suils es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ixai Mindibil de tytylers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ixai Mindibil de tytylers per doble groga al minut 75.

Marc Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Marian Gajdosz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Norbert Stefan Strauch va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 84.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): El jugador visitant Brede Eskerud va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 90 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Juan Ege, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daukantas Metlinskis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jose Luis Ghersi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Songür Kestane va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 274 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Norbert Stefan Strauch que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.