Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736593354

Amistoso (Int.) 736593354 Información oficial sobre el partido 736593354 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Geal Sporting Alineación oficial del equipo 'Geal Sporting' en el partido 1 - 8 Hever KFC Alineación oficial del equipo 'Hever KFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Geal Sporting Alineación oficial del equipo 'Geal Sporting' en el partido 1 - 8 Hever KFC Alineación oficial del equipo 'Hever KFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geal Sporting

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El Sporting no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Olivio de Luaces es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, José Carlos va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Josep Antolí de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hever KFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Hever agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Robban Brugmans amb mestria.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Djordi Piessens va augmentar l'avantatge de Hever a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Djordi Piessens va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Hever, Christian Verkempinck, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Gerco Keppens des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Angelo Ameloot va augmentar l'avantatge de Hever a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Thanos Archontakis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 6 per a Hever.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Robban Brugmans era molt més ràpid que el defensa Romà Arbossé. Al minut 76, el jugador de Hever va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 7.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Thanos Archontakis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Al minut 23 de joc, Angelo Ameloot de Hever va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Alberto Agrafojo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gaétan Del Mazo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gerco Keppens al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angelo Ameloot de Hever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Djordi Piessens.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thanos Archontakis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Nolle Liefsoens de Hever va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.