Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736592785

Amistoso (Int., RC) 736592785 Información oficial sobre el partido 736592785 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 3 - 2 The Crystal Alineación oficial del equipo 'The Crystal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 2 - 0 The Crystal Alineación oficial del equipo 'The Crystal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Espanyol s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ángel Morón que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Espanyol va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Luis Mejías Valle, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 124 Minuto 95 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 95 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Luis Mejías Valle. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Ángel Morón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Espanyol va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però Sergio Ceta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Espanyol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Ferrándiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dominik Iversheim.
  • 232 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Passaven 111 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ángel Morón va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Ferrándiz de Espanyol es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

The Crystal

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Adrian Jarzemski de Crystal va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en Sava Cumătru la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Krzysztof Myrta que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Krzysztof Myrta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Touho Kuru de Crystal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kostautas Pauplys de Crystal es va guanyar la targeta groga merescudament.