Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736592765

Evento: 033_5 (Els 2989 seguidors que assistiren al Stadium of dreams es van rostir sota un sol implacable. Segur que els venedors de begudes i rifacli es van fer d'or! En Mark Page va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Mišo Vukadin i Klemen Škrlak.)
Evento: 391_1 (La calor extrema probablement era culpa del canvi climàtic. Això va anar bé pels jugadors tècnics, però els ràpids i els potents tot el contrari.)
Evento: 019_3 ()
Evento: 021_3 (L'alineació del Campione va ser: Gutiérrez-Calderón - Minobas, Muntalat, Mesa, Valluerca Vallujera - Fraguela, Caiazza, Torwart, Lindholm, Kamburov - Montalvo. Els onze jugadors van posar ràpidament per fer la foto de rigor.

)
Evento: 021_4 (Pel Rudatom, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Bokmurnov - Seethaler, Seymour, Hoppe - Mura, Wagne, Gorbói, Popov - Tomei, Manzanaro, Pyeong.

)
Evento: 024_3 (El Campione Team va entrar al camp i es va disposar en un 4-5-1. Els visitants, en canvi, van escollir un 3-4-3.)
Evento: 598_5 ()
Evento: 285_4 (Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mariano Valluerca Vallujera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.)
Evento: 123_4 (Passats 8 minuts, Norman Torwart, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Campione es posava per davant!)
Evento: 471_4 ()
Evento: 131_3 (Una mica més tard, una estupenda combinació de Campione pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vito Fraguela va posar el 2 - 0 al marcador.)
Evento: 452_3 ()
Evento: 207_4 (En Xavi Minobas va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.)
Evento: 231_5 (En José Mesa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 2 - 0 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_1 (Domini dels 45 minuts pel Campione, amb un 70 per cent de la possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 597_2 ()
Evento: 285_3 (Una falta a favor de Campione a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Patricio Montalvo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.)
Evento: 464_3 ()
Evento: 133_5 (El 3 - 0 va pujar al marcador quan Campione va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Patricio Montalvo des de dins de l'àrea.)
Evento: 216_1 (El veloç Miguel Manzanaro va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 61, i va passar la pilota a Gilesindo Mura, però aquest no va encertar a marcar.)
Evento: 231_4 (Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Patricio Montalvo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.)
Evento: 132_2 (Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Campione a 4 - 0. Gaspar Muntalat va rematar la jugada quasi sense angle.)
Evento: 459_3 ()
Evento: 352_4 (Quan en Kevin Seymour va veure el seu dorsal, va mirar el marcador i va veure que era el minut 72, i va pensar: "un altre cop jo, l'entrenador em té mania". I va començar a caminar cap cot cap a la banda. Va deixar el seu lloc a en Stefan Kuczma que va entrar amb ganes de fer un bon partit.)
Evento: 075_2 (L'àrbitre va anunciar 1 minut més de joc, permetent així una mica més de diversió al camp.)
Evento: 599_5 (Al final del temps reglamentari el marcador mostrava el 4 - 0 final.)
Evento: 601_1 ()
Evento: 040_5 (Control per al Campione, amb un 75 per cent de possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 041_3 (El millor jugador de Campione va ser Norman Torwart. )
Evento: 042_4 (En canvi, Xavi Minobas va fer el paper de la trista figura.)
Evento: 041_1 (L'estrella de Rudatom en aquest partit va ser Miguel Manzanaro.)
Evento: 042_1 (Nabi Bokmurnov, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 550_3 ()
Evento: 550_2 ()

Amistoso (Int., RC) 736592765 Información oficial sobre el partido 736592765 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 4 - 0 Rudatom Kępa Alineación oficial del equipo 'Rudatom Kępa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 7 - 0 Rudatom Kępa Alineación oficial del equipo 'Rudatom Kępa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campione Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Norman Torwart, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Campione es posava per davant!
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Campione pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vito Fraguela va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Campione va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Patricio Montalvo des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Campione a 4 - 0. Gaspar Muntalat va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mariano Valluerca Vallujera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Xavi Minobas va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En José Mesa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Campione a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Patricio Montalvo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Patricio Montalvo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Rudatom Kępa

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Miguel Manzanaro va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 61, i va passar la pilota a Gilesindo Mura, però aquest no va encertar a marcar.