Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736592511

Amistoso (Int., RC) 736592511 Información oficial sobre el partido 736592511 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 7 - 4 F.C. Val Gola Alineación oficial del equipo 'F.C. Val Gola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 8 - 1 F.C. Val Gola Alineación oficial del equipo 'F.C. Val Gola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elvir Bolic

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Adam Drobina de Elvir va demostrar les seves habilitats al minut 33 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Nil Korzhevskiy va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de 67 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Elvir, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Nil Korzhevskiy de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rubén Valerio de Elvir aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 121 Minuto 102 (Gol por el centro): Al minut 102 els aficionats van embogir quan en Mohd Umar Iman va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Elvir.
  • 131 Minuto 114 (Gol por el centro): Al minut 114 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nil Korzhevskiy, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 4 per a Elvir.
  • 132 Minuto 115 (Gol por la izquierda): En Kepa Falero de Elvir va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mohd Umar Iman hauria d'haver estat gol al minut 21 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

F.C. Val Gola

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giovanbattista Gozzi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Antonio 'Mosca' Lanzoni de Val Gola va fer un bon esprint per escapar-se de Maciej Kędzia i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Val Gola agafava avantatge al minut 63 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giovanbattista Gozzi amb mestria.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Livio 'Berna' Bernardi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 48, quan en Morgan Paulitti va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Al minut 92 de partit, Antonio 'Mosca' Lanzoni quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Livio 'Berna' Bernardi de Val Gola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.