Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736592127

Amistoso 736592127 Información oficial sobre el partido 736592127 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 4 - 2 pintxo de tortilla Alineación oficial del equipo 'pintxo de tortilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 0 - 4 pintxo de tortilla Alineación oficial del equipo 'pintxo de tortilla' en el partido
Tiene mucha potra 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irungo Benfica

Goles Goles

  • 111 Minuto 6 (Gol por el centro): Passat el minut 6 de joc, Carles Albert Parisi facilitava les coses al Irungo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Aniano Afonso s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Irungo sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, 甄 (Zhen) 嘉阳 (Jiayang) va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): El Irungo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Robert Schäfer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Manolo Madrid de Irungo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

pintxo de tortilla

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Josep Bernils va posar els visitants tortilla per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Josep Bernils va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Kees Egberink va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Enrique Giménez Guerra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David García Talavera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Joannes Vanderbeke l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Allande Albe quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Parrilla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.