Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736591605

Amistoso (Int.) 736591605 Información oficial sobre el partido 736591605 en Hattrick

17.07.2024 18:25:00

Ghana Club Strasbourg Alineación oficial del equipo 'Ghana Club Strasbourg' en el partido 4 - 5 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ghana Club Strasbourg Alineación oficial del equipo 'Ghana Club Strasbourg' en el partido 1 - 5 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
Tiene bastante suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghana Club Strasbourg

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Le Racing prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Nobre Lascas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Le Racing i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 30 minuts de joc. Mentre en Fred Kabongo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 52 minuts de joc, Derrick Boateng, corrent com un esperitat, superà primer Kennedy Changwe per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Fred Kabongo va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Kofi Fori de Le Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Benno Von Archimboldi

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Archimboldi van mostrar una bona compenetració quan al minut 34 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Daniel Bravo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Aristotelis Galasakos marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Juan Bilbao Ubillos va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador de Archimboldi Xián Monfero va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 71 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Daniel Bravo va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Archimboldi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Zeke Khalaf quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Claudivan Rei es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zsombor Petri de Archimboldi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Kul Haka de Archimboldi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.