Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736589970

Amistoso (Int.) 736589970 Información oficial sobre el partido 736589970 en Hattrick

17.07.2024 22:10:00

No gun but Roses FC Alineación oficial del equipo 'No gun but Roses FC' en el partido 1 - 1 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No gun but Roses FC Alineación oficial del equipo 'No gun but Roses FC' en el partido 0 - 2 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No gun but Roses FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Roses va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Winston Simpson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andre Charlemagne va fer una magnífica centrada, però la rematada de Josef Wipfler va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Kareem Lara, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Phillip Watler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 69, quan Rafael Urrecho va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Noel Deutor, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Felix Voborný, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Giuseppe Vantaggiato va fer una jugada per la banda esquerra, però Tarvinas Virbalis va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Deportivo creava perill des de la dreta al minut 54, però en Tarvinas Virbalis, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eyþór Bjarnfinnsson desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 270 Minuto 74 (Ocasión de falta): El Deportivo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 74 amb un llançament de falta perillós. En Manel Marra però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felix Voborný.