Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736589717

Amistoso (Int., RC) 736589717 Información oficial sobre el partido 736589717 en Hattrick

17.07.2024 16:30:00

Team Sunski Gunners Alineación oficial del equipo 'Team Sunski Gunners' en el partido 0 - 5 F.C. Carcasa Chunga Alineación oficial del equipo 'F.C. Carcasa Chunga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Sunski Gunners Alineación oficial del equipo 'Team Sunski Gunners' en el partido 0 - 3 F.C. Carcasa Chunga Alineación oficial del equipo 'F.C. Carcasa Chunga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Sunski Gunners

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sjef de Haan de Gunners la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Carcasa Chunga

Goles Goles

  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Cassio Sossi al minut 40 va permetre a Carcasa prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Leoncio Wörner va augmentar l'avantatge de Carcasa a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Santiago Heindl estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Leoncio Wörner va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 48.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Cassio Sossi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 4 per a Carcasa.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Carcasa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cassio Sossi es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Leoncio Wörner va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Espantoro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Cassio Sossi al minut 21 semblava entrar, però Aage Tønnesen va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Mikael Luukkanen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Aage Tønnesen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Gambocorta, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gamiz Adorriaga després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aage Tønnesen va poder desviar-lo a córner.
  • 235 Minuto 67 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ladislav Váňa va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ladislav Váňa al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.