Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736589359

Amistoso (Int., RC) 736589359 Información oficial sobre el partido 736589359 en Hattrick

17.07.2024 22:00:00

Hiroku Saikaro F.C Alineación oficial del equipo 'Hiroku Saikaro F.C' en el partido 0 - 2 BarcelonaRedSkins Alineación oficial del equipo 'BarcelonaRedSkins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hiroku Saikaro F.C Alineación oficial del equipo 'Hiroku Saikaro F.C' en el partido 0 - 3 BarcelonaRedSkins Alineación oficial del equipo 'BarcelonaRedSkins' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hiroku Saikaro F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sami Gaspar Ferreira de Saikaro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BarcelonaRedSkins

Goles Goles

  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BarcelonaRedSkins prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nico Quirijnen.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, BarcelonaRedSkins va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Zeltso Illunbe, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Emiliano Canat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Loek Flinterman no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Luboš Orság va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BarcelonaRedSkins que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Romero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Zeltso Illunbe va estar a punt de posar per davant a BarcelonaRedSkins amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emiliano Canat va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): BarcelonaRedSkins va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emiliano Canat va desviar el xut final de Quique Ferrús després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adriano Martins Pires va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Alejandro Foix quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Emiliano Canat, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Kapanga de BarcelonaRedSkins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Romero de BarcelonaRedSkins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.