Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736588357

Amistoso (Int.) 736588357 Información oficial sobre el partido 736588357 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido 6 - 0 pekac Alineación oficial del equipo 'pekac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido 3 - 0 pekac Alineación oficial del equipo 'pekac' en el partido
Tiene bastante suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olvidados

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Al minut 20 l'àrbitre va premiar Olvidados amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Francisco Ozores va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Olvidados va augmentar la diferència quan Leo Rausell no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 en Francisco Ozores va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Als 55 minuts de joc, els nois de Olvidados van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Francisco Ozores augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Antonio Rivas Rocafull, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Olvidados.
  • 108 Minuto 92 (Gol evento especial imprevisible (general)): Adelino Aladrén de Olvidados va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jorge Picazo García que va completar la jugada que feia pujar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Picazo García va rematar alt.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leo Rausell. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Picazo García, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Martel Davila de Olvidados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pekac

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pekac, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Marek Čermák va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pekac va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adam Vykoukal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Vykoukal de pekac va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.