Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736588225

Amistoso (Int.) 736588225 Información oficial sobre el partido 736588225 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 3 - 1 HERULIN STYRKKA Alineación oficial del equipo 'HERULIN STYRKKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 0 - 1 HERULIN STYRKKA Alineación oficial del equipo 'HERULIN STYRKKA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Sinnsen va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Melón aconseguint el 1 - 0.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sinnsen va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que David Melón va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 83 minuts quan Deivid Pérez va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Sinnsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rubèn Salvà estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Diego Mazas, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Deivid Pérez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinnsen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Benjamin Sakamoto des de l'esquerra va sortir desviat.

HERULIN STYRKKA

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ádám Gyaraki va anar directament als peus de Kévin Aubard que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): HST van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Tommie Holman va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lasse Villman.