Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736588150

Amistoso (Int.) 736588150 Información oficial sobre el partido 736588150 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Huracans Alineación oficial del equipo 'Huracans' en el partido 1 - 3 Hällsviks IF Alineación oficial del equipo 'Hällsviks IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huracans Alineación oficial del equipo 'Huracans' en el partido 1 - 1 Hällsviks IF Alineación oficial del equipo 'Hällsviks IF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,8 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huracans

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 89 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Faïssal Hayoun, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Huracans a l'empat.

Hällsviks IF

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Kurt Waller estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Roberto Mogliati va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 31.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Hällsviks va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Antoine Skillman, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Pär-Anders Ångquist des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Roberto Mogliati va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gabino Courel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Mogliati que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hällsviks, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Atanagildo Mena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hällsviks va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Mogliati va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koshad Muhammed de Hällsviks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Omar Brkić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.