Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736588019

Amistoso (Int., RC) 736588019 Información oficial sobre el partido 736588019 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Isla de Ons Alineación oficial del equipo 'Isla de Ons' en el partido 3 - 1 Isbuti Fc Alineación oficial del equipo 'Isbuti Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Isla de Ons Alineación oficial del equipo 'Isla de Ons' en el partido 2 - 0 Isbuti Fc Alineación oficial del equipo 'Isbuti Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isla de Ons

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Isbuti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Linares la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ons es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 18.
  • 118 Minuto 94 (Gol evento especial córner peinado): Ons va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nino Landi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ramón Salinas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 138 Minuto 102 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Agustí Trullols la va rematar Ramón Salinas amb una magnífica volea que va fer pujar per a Ons el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Salinas va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Ymer Matraku va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ons va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramón Salinas en un 1 contra 1 amb el porter Ymer Matraku, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Ramón Salinas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ons.

Isbuti Fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Piergiorgio Furci que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Isbuti.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessio Certosino.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30 del partit, Alessio Certosino de l'equip Isbuti, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.