Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736587911

Amistoso (Int., RC) 736587911 Información oficial sobre el partido 736587911 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 4 - 0 ÇELİK SPOR Alineación oficial del equipo 'ÇELİK SPOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 7 - 0 ÇELİK SPOR Alineación oficial del equipo 'ÇELİK SPOR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les samarretes suades

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Mart Raidma al minut 11, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al samarretes i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Mundial Fragoso va incrementar l'avantatge de samarretes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Antonino Vergottini va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): samarretes va aconseguir el 4 - 0 quan Franciszek Zgierski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Benito Bendazzoli va superar els defenses rivals per velocitat al minut 16 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Roger Folch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcin Domosławski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Leonides Mínguez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Marcin Domosławski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leonides Mínguez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

ÇELİK SPOR

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 34, quan un error defensiu va deixar Miraç Gülbeniz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hüseyin Aygen de clkspr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ahmet Engin Bark de clkspr es va guanyar la targeta groga merescudament.