Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736587716

Amistoso (Int.) 736587716 Información oficial sobre el partido 736587716 en Hattrick

17.07.2024 18:55:00

Hamburger SV goes Cameroon Alineación oficial del equipo 'Hamburger SV goes Cameroon' en el partido 0 - 6 Contrabandistas Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hamburger SV goes Cameroon Alineación oficial del equipo 'Hamburger SV goes Cameroon' en el partido 0 - 1 Contrabandistas Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamburger SV goes Cameroon

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HSVC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clarence 'Chicco' Seedorf, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Contrabandistas

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Smugglers agafava avantatge al minut 10 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Emre Yaldız amb mestria.
  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Smugglers va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Jae-Sun Yuk en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Smugglers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andreas Thorsen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, una falta xutada per Paa Owusu va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Smugglers. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Armindo Andrade Alves de Smugglers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 84 de partit.
  • 187 Minuto 85 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Smugglers volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 85 van aconseguir marcar quan en August Hayez va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): Al minut 11 un refús amb el peu d'en Reinaldo 'McDonald' Americano va anar a parar als peus del Darrell Hodges que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.