Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736586731

Amistoso (Int.) 736586731 Información oficial sobre el partido 736586731 en Hattrick

17.07.2024 21:30:00

Cura Alineación oficial del equipo 'Cura' en el partido 3 - 1 Palma City F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma City F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cura Alineación oficial del equipo 'Cura' en el partido 3 - 1 Palma City F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma City F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cura

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Robin Bluck, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Cura s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Dustin Clayton per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cura va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wesley van der Weert des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Robin Bluck es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Moloki Ningi per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Conan Ossorio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paul Kirkham va rematar alt.

Palma City F. C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Manolo Romero Florindo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Armin Anacker va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Adriel Robin, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Palma, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Patxo Redin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armin Anacker es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Romero Florindo de Palma es va guanyar la targeta groga merescudament.