Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736585046

Amistoso (Int., RC) 736585046 Información oficial sobre el partido 736585046 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

UD Lugui II Alineación oficial del equipo 'UD Lugui II' en el partido 2 - 6 Team Select Alineación oficial del equipo 'Team Select' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Lugui II Alineación oficial del equipo 'UD Lugui II' en el partido 4 - 0 Team Select Alineación oficial del equipo 'Team Select' en el partido
Tiene mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Lugui II

Goles Goles

  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lugui van tornar a saltar d'alegria al minut 52. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Kevin Alpirsbacher que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Passat el minut 60 de joc, Pius Munill facilitava les coses al Lugui amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Lugui va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kevin Alpirsbacher en un 1 contra 1 amb el porter Basile Mullier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Carlos Giovazzino quasi dona a Lugui l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pius Munill hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Select. La jugada d'estratègia del Lugui per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jonathan Zolin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Lotan Kliger va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Team Select

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Select eren letals, i Max Thuillard va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Max Thuillard va anar directament als peus de Dimitri Peters que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Select va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 73. Primus Graber va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raphael Bäumli de Select l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 78 de partit.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quentin Messman va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Nik Briendl va marcar al minut 90 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Quentin Messman va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Eneko Aitzaga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Jantz de Select va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.