Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736584773

Amistoso (Int.) 736584773 Información oficial sobre el partido 736584773 en Hattrick

17.07.2024 10:45:00

Atletico Riva Alineación oficial del equipo 'Atletico Riva' en el partido 2 - 4 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Riva Alineación oficial del equipo 'Atletico Riva' en el partido 3 - 0 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Riva

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Riva una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sebastiano Arvanitis, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Sebastiano Arvanitis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Riva es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Riva va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Germain Denoyer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Sergio Manzini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Méndez Blasco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Riva va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Germain Denoyer en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Méndez Blasco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Germain Denoyer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Riva va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Maximilian Frizlen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tronxetes

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): José Luis Bodera va marcar al minut 24 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Martín García de Assiaín per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pablo Antonio Serrano Redondo la va convertir en gol amb un remat de cap en Mirco Weixler tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 61 el marcador es va actualitzar: 2 - 3.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Csaba Csorvás va incrementar l'avantatge a 2 - 4 per a Tronxetes gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tino Valcarcel.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pablo Antonio Serrano Redondo després que el jugador de Tronxetes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.