Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736584639

Amistoso (Int., RC) 736584639 Información oficial sobre el partido 736584639 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 5 FC Shelbyville Sharks Alineación oficial del equipo 'FC Shelbyville Sharks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 4 - 4 FC Shelbyville Sharks Alineación oficial del equipo 'FC Shelbyville Sharks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMEDEF

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): EMEDEF equilibrava la balança al minut 23. En Saverio Mejías Ruiz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del EMEDEF amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Ur Antepara en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 53, Alfonso Garcés de EMEDEF empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de EMEDEF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Héctor Landaluce Ugarte va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gints Sebris de EMEDEF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Landaluce Ugarte.

FC Shelbyville Sharks

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Sharks agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Svangeir Friðmannsson amb mestria.
  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Quan passaven 28 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sharks. En Micah Martin va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 171 Minuto 46 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joel Wood que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Sharks.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, Sharks es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Lance Mowatt es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Winston Bridlington, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Stephen Green va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Micah Martin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sharks va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Paul Königseck de Sharks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Micah Martin de Sharks es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.